Ambassadeurs – pagina 2

De medewerkers van Amsterdam UMC, locatie AMC, laten graag zien wat ze de hele dag door aan het doen zijn: patiënten helpen, bijscholingen volgen, verdriet delen of successen vieren...alles komt voorbij! Bekijk de social media kanalen van onze online ambassadeurs en neem een kijkje achter deuren, die normaal gesloten blijven.

@Wiltudaareenpleisterop

Door Elsbeth, Catherina, Kimberley, Isis, Mirthe, Kaylee en Kim

Op dit instagramaccount zie je de dagelijkse gebeurtenissen op onze Spoedeisende Hulp. Ze werken met veel disciplines en al deze toppers zie je gewoon voorbij komen! Volg ze ook om slimmer te worden, want op ‘Diagnose Dinsdag’ mag jij bedenken met welke casus onze collega’s die dag te maken hebben en hoe je dit het beste kunt behandelen!

Volg Wiltudaareenpleisterop op Instagram!

 

 

@Hart.Voor.De.Zaak

Door Femke, Davy, Kelly, Roos en Roos

Deze vijf cardiologieverpleegkundigen brengen graag een ode aan hun afdeling én de collega’s! Ze delen graag hun verhalen, want…ze hebben hart voor de zaak! Daarmee hopen ze niet alleen eer te doen aan een ieder die er werkt óf gewerkt heeft, maar ook hopen ze jou enthousiast te maken om collega te worden!

Volg Hart.Voor.De.Zaak op Instagram!

 

 

@Yougottabekidneyme

Door Desi, Amber en Thomas

Hoi! Wij zijn de afdeling nefrologie, niertransplantatie, dermatologie en reumatologie. Op onze Instagram delen wij alles met jullie. Voor onderwerpen pijn, jeuk en urine zijn jullie bij ons op het juiste adres! Onze afdeling is ontzettend divers en zowel chirurgisch als klinisch, geen dag is hetzelfde! Neem binnenkort een kijkje op ons account!

Volg Yougottabekidneyme op Instagram!

@Careforasmile

Door Marieke en Ingrid

Hoi, wij zijn Marieke en Ingrid en werken als verpleegkundigen i.o tot verpleegkundig specialist bij het Schisisteam Amsterdam UMC. Door ons te volgen op instagram krijgen jullie een kijkje in onze bezigheden, delen we feiten over schisis en laten we het traject dat je volgt als je een schisis hebt zien. Ben je nieuwsgierig geworden? Volg ons dan op insta of stuur ons een berichtje!

Volg @careforasmile op Instagram.

 

 

@Emma.acuut

Door Bo, Sanne en Aletta

Welkom bij Emma Acuut, de eerste acute opname afdeling voor kinderen in Nederland! Een dag op Emma Acuut is nooit hetzelfde. Wij dragen zorg voor kinderen met uiteenlopende complexe ziektebeelden en geven je een kijkje in de keuken. Naast de acute zorg hebben we ook 3 vaste specialismen: Neurologie, Neurochirurgie en Oogheelkunde. Ons doel is om de vaak ongeplande ziekenhuisopname zo aangenaam mogelijk te maken door in te spelen op de behoefte van ieder kind. Ben jij nieuwsgierig hoe wij dit doen?

Volg @emma.acuut op Instagram.