Ambassadeurs – pagina 2

De medewerkers van Amsterdam UMC, locatie AMC, laten graag zien wat ze de hele dag door aan het doen zijn: patiënten helpen, bijscholingen volgen, verdriet delen of successen vieren...alles komt voorbij! Bekijk de social media kanalen van onze online ambassadeurs en neem een kijkje achter deuren, die normaal gesloten blijven.

@Wiltudaareenpleisterop

Door Elsbeth, Catherina, Kimberley, Isis, Mirthe, Kaylee en Kim

Op dit instagramaccount zie je de dagelijkse gebeurtenissen op onze Spoedeisende Hulp. Ze werken met veel disciplines en al deze toppers zie je gewoon voorbij komen! Volg ze ook om slimmer te worden, want op ‘Diagnose Dinsdag’ mag jij bedenken met welke casus onze collega’s die dag te maken hebben en hoe je dit het beste kunt behandelen!

Volg Wiltudaareenpleisterop op Instagram!

 

@Hart.Voor.De.Zaak

Door Femke, Davy, Kelly, Roos en Roos

Deze vijf cardiologieverpleegkundigen brengen graag een ode aan hun afdeling én de collega’s! Ze delen graag hun verhalen, want…ze hebben hart voor de zaak! Daarmee hopen ze niet alleen eer te doen aan een ieder die er werkt óf gewerkt heeft, maar ook hopen ze jou enthousiast te maken om collega te worden!

Volg Hart.Voor.De.Zaak op Instagram!

 

@Verlos.Verhalen

Door Lisa en Lisenka

Altijd al mega nieuwsgierig geweest naar wat een Obstetrieverpleegkundige doet? Lisa en Lisenka laten het je zien en zo kom je van alles te weten over het werk. Van de meest bijzondere bevallingen, tot verdrietige momenten. Ook maak je kennis met de collega’s en via de “Wist-je-datjes” kom je ook nog eens te weten welke meisjesnaam het meest populair was in 2018! Ook zo benieuwd?

Volg Verlos.Verhalen op Instagram!

 

 


De mooiste posts van onze Ambassadeurs

Onze ambassadeurs zijn trotse en creatieve collega's, die online graag laten zien wat voor hun 'werken bij Amsterdam UMC' is. Ze nemen je mee over de afdeling en naar plekken waar normaliter geen hond komt. Neem een kijkje op de verschillende accounts óf bekijk de mooiste posts in deze compilatie.