Ambassadeurs – pagina 2

De medewerkers van Amsterdam UMC, locatie AMC, laten graag zien wat ze de hele dag door aan het doen zijn: patiënten helpen, bijscholingen volgen, verdriet delen of successen vieren...alles komt voorbij! Bekijk de social media kanalen van onze online ambassadeurs en neem een kijkje achter deuren, die normaal gesloten blijven.

@Wiltudaareenpleisterop

Door Elsbeth, Catherina, Kimberley, Isis, Mirthe, Kaylee en Kim

Op dit instagramaccount zie je de dagelijkse gebeurtenissen op onze Spoedeisende Hulp. Ze werken met veel disciplines en al deze toppers zie je gewoon voorbij komen! Volg ze ook om slimmer te worden, want op ‘Diagnose Dinsdag’ mag jij bedenken met welke casus onze collega’s die dag te maken hebben en hoe je dit het beste kunt behandelen!

Volg Wiltudaareenpleisterop op Instagram!

 

@Hart.Voor.De.Zaak

Door Femke, Davy, Kelly, Roos en Roos

Deze vijf cardiologieverpleegkundigen brengen graag een ode aan hun afdeling én de collega’s! Ze delen graag hun verhalen, want…ze hebben hart voor de zaak! Daarmee hopen ze niet alleen eer te doen aan een ieder die er werkt óf gewerkt heeft, maar ook hopen ze jou enthousiast te maken om collega te worden!

Volg Hart.Voor.De.Zaak op Instagram!

 

@xrayadventures

Door Birgit, Bonita en Maaike

Wil je jouw koffiemok of teddybeer ook eens doorgelicht hebben? Schakel dan de hulp in van de collega’s van XRayAdventures! Deze Radiodiagnostisch Laboranten delen de leukste beelden van onder de CT en de MRI en ook de lessen die ze leren tijdens hun ‘participizza-avonden’.

Volg @XRayAdventures op Instagram!

 

 

@Loodgieters.in.het.wit

Door Sharon, Danissa, Chayenne, Daphne

Van verstoppingen in de bloedvaten tot stenen in de nier, deze vier verpleegkundigen zijn net loodgieters maar dan in het wit! Op dit Instagram account krijg je een kijkje in de dagelijkse verpleegkundige praktijk op de afdeling Vaatchirurgie en Urologie. Check it out!

Volg @Loodgieters.in.het.wit op Instagram!