Ambassadeurs

De medewerkers van Amsterdam UMC, locatie AMC, laten graag zien wat ze de hele dag door aan het doen zijn: patiënten helpen, bijscholingen volgen, verdriet delen of successen vieren...alles komt voorbij! Bekijk de social media kanalen van onze online ambassadeurs en neem een kijkje achter deuren, die normaal gesloten blijven.

@OK.Stories.24.7

Door Amy, Suzanne en Sonja

In de operatiekamer gelden de wetten van de jungle. Hoe overleven wie die dan? Wij doen dit met een dagelijkse dosis humor om de werkzaamheden te kunnen relativeren. We geven je een kijkje op het leukste operatiecomplex van Nederland met de allerleukste collega’s! Ben je al nieuwsgierig naar deze fantastische groep mensen? Een kijkje nemen is gratis!

Volg OK.Stories.24.7 op Instagram!

 

@DeVierGezusters

Door Myrthe, Annick, Donja en Malou

Ze verrasten heel Nederland door als een van de eerste een Instagramaccount te openen voor én door verpleegkundigen! Maar zelfs na hun ‘moment of fame’ delen ze nog steeds gewoon lief en leed vanaf de CCU. Ze posten dan wel nét zo onregelmatig als hun roosters, maar hun vrolijke berichten geven je een goed beeld van hoe fantastisch het vak van CCU-verpleegkundige is.

Volg DeVierGezusters op Instagram!

 

@ickinderen_ekz_amsterdam

Door Mariska en Esther

Als kinderen intensieve zorg nodig hebben, worden ze bij ons opgenomen. Dat is natuurlijk niet leuk, maar wel de dagelijkse realiteit. Omdat we tijdens het werk ook veel plezier hebben, delen wij van alles: hoe we werken, wie we helpen en wat onze uitdagingen zijn. Stuur ons eens een berichtje als je vragen hebt!

Volg ickinderen_ekz_amsterdam op Instagram!

@De.Groene.IC.Brigade

Door Suzan, Leann, Lisanne en Milou

Ons clubje bestaat uit 4 IC-verpleegkundigen van de IC-volwassenen. Ons vak is heel divers, heftig, mooi en bijzonder, maar er wordt ook gelachen met elkaar! We delen momenten samen met collega’s en ook kwetsbare momenten voor de patiënt komen voorbij. Ook onze successen delen we: zo won ons team afgelopen januari de profielprijs voor de ECMO! Weet je niet wat dat is? Dan moet je zeker even naar onze posts kijken!

Volg De.Groene.IC.Brigade op Instagram!

 

@XRayAdventures

Door Maaike en Birgit

Wil je jouw koffiemok of teddybeer ook eens doorgelicht hebben? Schakel dan de hulp in van de collega’s van XRayAdventures! Deze Radiodiagnostisch Laboranten delen de leukste beelden van onder de CT en de MRI en ook de lessen die ze leren tijdens hun ‘participizza-avonden’.

Volg XRayAdventures op Instagram!

 

@EvAservicecentrum

Door Jasper en Saskia

Het EvA Servicecentrum is verantwoordelijk voor innovatie en implementatie van het Elektronisch Patiënten Dossier (Epic systems) bij Amsterdam UMC. Ze helpen ook nog andere ziekenhuizen bij de implementatie of doorontwikkeling van Epic én delen hun kennis wereldwijd. Wil je weten wat ze vandaag doen?

Volg EvAservicecentrum op Instagram!


De mooiste posts van onze Ambassadeurs

Onze ambassadeurs zijn trotse en creatieve collega's, die online graag laten zien wat voor hun 'werken bij Amsterdam UMC' is. Ze nemen je mee over de afdeling en naar plekken waar normaliter geen hond komt. Neem een kijkje op de verschillende accounts óf bekijk de mooiste posts in deze compilatie.