Amsterdam UMC, Samen Beter.

“Nog even de juiste medicijnen ophalen en dan snel naar huis”.
Hierdoor verzamelt er zich een diversiteit aan patiënten voor de balie, want Amsterdam UMC, behandelt patiënten uit alle hoeken van het land. Wij hebben soms moeilijke receptuur, maar dat zorgt wel voor verdieping in ons vak. Als apothekersassistent(e) in onze apotheek, werk je op een bijzondere plek.
Op beide locaties (AMC én VUmc) van onze apotheek werkt een mooie mix aan mensen en hebben we een brede verzameling aan kennis opgebouwd. Wil je eerst eens komen kennismaken, een kop koffie of thee met ons drinken en de collega’s ontmoeten voordat je solliciteert? Dat kan! Meld je aan en laat ons weten waar jij graag wil komen kennismaken.
 

Vacatures locatie AMC Vacatures locatie VUmc
Ondanks dat ik nog niet zo lang mijn diploma heb, krijg ik hier de ruimte om ervaring op te doen en mij te ontwikkelen in mijn vak.
Eva - Apothekersassistent

Maak kennis met de Apotheek van Amsterdam UMC

Bij Amsterdam UMC hebben wij de apotheek opgesplitst in twee delen: de Poliklinische Apotheek en de Ziekenhuisapotheek. De ziekenhuisapotheek bestaat uit de afdelingen 'Farmaceutische Dienstverlening' en 'Productie'. In onze poliklinische apotheek bedienen wij rechtstreeks de patiënt. In de ziekenhuisapotheek verzorg je de logistiek van medicatie richting de verpleegafdelingen of richt je je volledig op het bereiden van medicatie voor specifieke patiënten.

Maak kennis met de Apotheek

Waarom jij wil werken in onze Apotheek

  • Gezellig en divers team collega's

  • Veel afwisseling in je werk door roulatie in taken.

  • Gevarieerde patiëntenpopulatie, uit alle windstreken van het land

  • Soms moeilijke receptuur en dus verdieping in je vak.

  • Een grote apotheek, dus kans om te groeien.

Neem een kijkje in onze Poliklinische Apotheek