Arbeidsvoorwaarden AMR

We vinden het belangrijk dat je weet waar je aan toe bent als je voor ons komt werken. Daarom zijn we graag transparant over onze arbeidsvoorwaarden. LET OP: Er is een nieuwe CAO UMC. Lees de belangrijkste wijzigingen in het artikel op onze nieuwspagina.

Salaris

Je salaris is conform CAO UMC en je vakantiegeld bedraagt 8 procent van het bruto jaarsalaris. AMR biedt je daarnaast nog een eindejaarsuitkering van 8,3 procent aan. Wil je graag uitrekenen wat je netto gaat verdienen? Gebruik dan de rekentool.

Werkweek

Bij AMR kun je zowel fulltime als parttime werken. Een fulltime werkweek  is 36 uur per week.

Vakantiedagen

Bij AMR werken we met een jaarurensystematiek. Dat betekent dat je, afhankelijk van de omvang van het dienstverband, per jaar een bepaald aantal uren moet werken. Het aantal vakantie-uren is hierop gebaseerd en is 9% van het aantal te werken uren.

Pensioen

Jouw pensioen brengen wij onder bij BeFrank,  een begrijpelijk en eerlijk geprijsd modern pensioen. Heb je ergens anders ook al pensioen opgebouwd? Dan kun je de waarde hiervan waarschijnlijk overdragen.

Parttime werken

Bij AMR werken veel collega’s parttime. Bij al onze vacatures staat ook het aantal te werken uren vermeld. Bespreek je parttime wensen gerust met jouw toekomstig leidinggevende.

Kinderopvang

Heb je kinderopvang nodig? Op het terrein van Amsterdam UMC, locatie AMC, staat “de Kinderkeet”.  Als medewerker krijg je daar voorrang bij de plaatsing van je kind. De Kinderkeet biedt ruime openingstijden, dus je kunt de opvang altijd goed combineren met je werkrooster. Wil je meer weten over deze veilige en stimulerende omgeving? Lees dan hier meer informatie.

Reizen met het Openbaar Vervoer

Reis je met openbaar vervoer? Amsterdam UMC, locatie AMC, is goed bereikbaar! Of je nu met de bus, metro of tram komt, er is altijd een station of halte in de buurt. Station Holendrecht is je startpunt om in een mum van tijd richting Duivendrecht, Bijlmer, CS, RAI, Zuid-WTC of Sloterdijk te reizen. De bus stopt zelfs op het plein voor de deur. En als de gewone metro nog niet rijdt, is er wel een speciale AMC-metrorit van station Amsterdam Centraal naar station Holendrecht.

Reizen met de auto

Rondom Amsterdam UMC, locatie AMC, zijn voldoende parkeerplaatsen voor medewerkers. Parkeren is momenteel nog gratis op het AMC-terrein.

Reiskostenvergoeding

Je kunt rekenen op een algemene tegemoetkoming in de kosten van het woon-werkverkeer als je met de auto komt. Wanneer je reist met het openbaar vervoer worden de kosten van je OV-abonnement grotendeels vergoed. Dienstreizen met OV worden zelfs volledig vergoed. Voor dienstreizen met je eigen vervoer gelden speciale tarieven. Naast de gedeeltelijke vergoedingen voor woon-werkverkeer, maakt AMR ook gebruik van de ‘fiscale uitruil’. Onze HR Servicedesk kan je hier meer over vertellen.

Reizen met de fiets

Kom je met de fiets, dan kun je een gedeeltelijke vergoeding krijgen voor de aanschaf van een fiets. Je kunt je fiets veilig plaatsen in de afgesloten fietsenstalling. Lekke band? Amsterdam UMC, locatie AMC, heeft een fietsenmaker op het terrein, die in de meeste gevallen jouw fiets alweer gemaakt heeft voordat jouw werkdag erop zit.

Opleidingen

AMR medewerkers krijgen een grote keus aan opleidingen en trainingen aangeboden. Afhankelijk van jouw functie kun je bespreken welke scholingsmogelijkheden er zijn. Zorggerichte en vakgerichte bijscholingen worden meestal volledig vergoed.

UMC Zorgverzekering

Als je een goede ziektekostenverzekering wilt, meld je dan online aan voor de UMC Zorgverzekering. Je profiteert van onze collectiviteitskorting én van premiekorting op aanvullende verzekeringen.

Verzekeren met korting                                                                                                                        

Wij hebben voor AMR medewerkers met diverse maatschappijen aantrekkelijke afspraken gemaakt.  Je kunt deelnemen aan collectieve woon- en/of autoverzekeringen.

Sporten

Na een lange dag even stoom afblazen? Dat kan met korting bij het AMC Sportcentrum. Hier vind je alle mogelijke sporten. Wil je in het weekend sporten? Dan kun je ook terecht in “sportcentrum USC” van de UvA aan De Boelelaan.

Fietsregeling

Via AMR kun je een nieuwe fiets kopen met een belastingvoordeel! Je kunt voordeel krijgen over een totaal bedrag van 749 euro, ook vergoeden wij een all-riskverzekering. Het restbedrag betaal je in termijnen, van het maandelijkse salaris, het vakantiegeld of van de eindejaarsuitkering.