Werken voor de ArbodienstAMC

Bedrijfsarts zijn in een academisch medische setting is uniek. Niet op de laatste plaats vanwege de gesprekken met ‘medisch onderlegde’ mensen in de spreekkamer, maar ook vanwege de bijkomende taken in infectiepreventie en de nabijheid van gerenommeerde onderzoeksinstituten als het Nederlands Centrum voor Beroepsziekten en het Coronel Instituut voor Arbeid en Gezondheid. Arbodienst AMC richt zich op het verbeteren van gezondheid, veiligheid, en duurzame inzetbaarheid van individuele medewerkers en organisaties in de sectoren zorg, onderwijs en onderzoek.
 

Ga naar de vacatures Bel mij!

Maak kennis met de Arbodienst

Solliciteren is altijd spannend: wat als de sfeer je later eigenlijk helemaal niet aanspreekt of je de mensen niet aardig vind? Bij Arbodienst AMC geloven we in openheid en zijn we voorvechter van transparantie! Daarom nodigen we je van harte uit om, voordat je solliciteert, gewoon eens kennis te komen maken.

Dus laten we koffie drinken, of thee. Dan babbelen we even met een paar van onze collega's en kun je rondkijken en sfeerproeven in ons gebouw én bij Amsterdam UMC. Laat ons weten hoe we je kunnen bereiken en wij nemen contact met je op.

Neem contact met mij op

Waarom jij voor Arbodienst AMC wil werken

  • Infectiepreventie als bijkomende taak

  • Bijdragen aan mooie onderzoeksprojecten

  • Een brede, holistische benadering van gezondheid

  • Veel contact met en tijd voor patiënten

  • Regelmatige werktijden