Flex en interim in het AMC

Het Flexbureau

Een groot ziekenhuis brengt veel hectiek en dynamiek met zich mee. Dat zorgt ervoor dat we regelmatig extra mensen kunnen gebruiken om de pieken in het werkaanbod op te vangen. Ook zieke medewerkers moeten soms direct vervangen worden, want zorg moet altijd geboden worden. Niet zo gek dus dat binnen een organisatie van 8500 medewerkers flexibiliteit nodig is.

Vanuit het Flexbureau voorzien we in de behoefte aan flexibel personeel. Wij beheren een pool met (geneeskunde-) studenten die flexibel inzetbaar zijn voor verschillende klussen binnen de primaire dienstverlening. Ben jij student (HBO-WO) en op zoek naar een bijbaan in het AMC like dan onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van al onze flexvacatures.

 

 

Heb je interesse, ben je beschikbaar?

Kom met ons in contact, like onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van al onze flexvacatures. Het is, helaas, niet mogelijk om je vrijblijvend bij het Flexbureau in te schrijven. Wij kunnen je alleen maar inschrijven als je wordt aangenomen op een opdracht.

Onze medewerkers staan ook altijd voor je klaar om de mogelijkheden te bespreken. We zijn telefonisch bereikbaar via 020-5667722 of via de mail werkwinkelflex@amc.uva.nl

Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag, van 9.00 tot 17.00 uur.

 

 


Tijdelijk werk in de zorg

Snel als interimmer aan de slag bij het AMC of het VUmc!

Voor onze interim opdrachten hebben wij een gezamenlijke marktplaats met het VUmc ingericht.
Deze is te vinden op www.tijdelijkwerkindezorg.nl
Dit platform is voor leveranciers van personeel en ook ZZP-ers de plek om een leuke opdracht te vinden.

Dus schrijf je nu in, meld je aan voor een jobalert en wie weet hebben wij binnenkort een mooie opdracht voor je!

Mocht je hierover vragen hebben, dan kun je contact zoeken met tijdelijkwerkindezorg@amc.nl