Werken als IC Neonatologie Verpleegkundige

Als Intensive Care (IC) Neonatologie verpleegkundige verleen je intensieve en specialistische zorg aan wel een heel speciale patiëntengroep: pasgeborenen (vanaf 24 weken zwangerschap) die soms een levensbedreigende ziekte hebben en van wie één of meerdere vitale functies bewaakt, ondersteund en/of overgenomen worden.
 
Wat maakt het werken op deze afdeling bijzonder? Voor de één is het trots, voor de ander is het ontroerend. Die gaat voor uitdaging, en weer een ander vindt het topzorg. Werken bij het AMC betekent voor iedereen iets anders, maar grenzen verleggen, dat doen we allemaal. Dat maakt ons werk op de afdeling Intensive Care Neonatologie zo bijzonder. We nodigen je van harte uit om eens kennis te komen maken!

Ga naar de vacatures Kom kennismaken
Ik vind het uitdagend om zorg te kunnen leveren aan de jongste categorie binnen mijn vakgebied
Marianne - IC Neonatologie Verpleegkundige

Over het Emma Kinderziekenhuis

Het Emma Kinderziekenhuis is het kinderziekenhuis van Amsterdam UMC en bestaat al vanaf 1865! We bieden zorg aan kinderen tot 18 jaar. Er zijn verpleegafdelingen voor kinderen, tieners en er is een dagziekenhuis; totaal zijn er 164 bedden. Ook is er een kinderpolikliniek met verschillende kinderspecialismen. Jaarlijks zijn er meer dan 30.000 polibezoeken, ruim 6.000 opnames in de kliniek en zo’n 4.000 dagopnames. In het Emma staan de kinderen én hun ouders of verzorgers centraal. Klik voor meer informatie over het Emma Kinderziekenhuis.

ga naar WWW.EMMAKIDS.NL

Waarom werken als IC Neonatologie verpleegkundige?

  • Volop uitdaging; ziektebeelden zien die je nergens anders tegenkomt

  • Hecht team, gemotiveerde en trotse collega’s met focus voor het vak

  • Weinig hiërarchie, iedereen die hier werkt wordt gezien en gehoord

  • Een warme plek, voor kind & ouder én voor jou als medewerker

  • We bieden veel ruimte voor verpleegkundig onderzoek

Neem een kijkje op de afdeling IC Neonatologie