In- en Uitwendige Specialismen - Ontzettend veelzijdig

Directe patiëntenzorg staat bij ons centraal. We zijn een brede afdeling met vele specialismen: Inwendige Geneeskunde, Maag-, Darm-, en Leverziekten, Longziekten, Dermatologie, Hematologie/ Oncologie, Endoscopie, Acute Opname en Nefrologie. Reken maar dat je hier voortdurend wordt uitgedaagd om je klinische blik te blijven ontwikkelen!
 
Wat maakt het werken op deze afdeling bijzonder? Voor de één is het Amsterdams, voor de ander is het Energiek. Die gaat voor doorgroeien, en weer een ander vindt het topzorg. Werken bij het AMC betekent voor iedereen iets anders, maar grenzen verleggen, dat doen we allemaal. Dat maakt ons werk zo bijzonder. We nodigen je van harte uit om eens kennis te komen maken, de koffie staat klaar!

Ga naar de vacatures Kom kennis maken
Het is de combinatie tussen samen plezier maken en samen werken die het zo fijn maakt. Op onze afdeling sta je er nooit alleen voor.
Janneke - In- en Uitwendige Specialismen

Je leert hier heel goed naar de patient te kijken

Monique is 39 jaar en werkt in het AMC op de afdeling Maag-, Darm- en Leverziekten & Longziekten, ofwel de afdeling F7Zuid. Wat zijn de mooie momenten in haar werk en wat maakt haar afdeling zo bijzonder?

Monique: “De combinatie van de vier specialismen (maag-,darm-, lever- én longziekten) op één afdeling zoals wij dat kennen binnen het AMC is redelijk uniek. Het maakt de zorg ook heel divers. Van terminale zorg, waarbij je heel veel voor de patiënten en hun familie kunt betekenen, tot de zorg voor patiënten die een goede kans hebben om beter te worden. Je komt het allemaal tegen. Maar het gaat altijd om complexe zorg, mensen komen hier nooit vanwege iets eenvoudigs.

Lees Monique haar verhaal

Waarom de afdeling In- en Uitwendige Specialismen een goede keuze is?

  • In een jaar tijd ervaring op doen op twee afdelingen

  • Warm onthaal, goede begeleiding en coaching

  • Nauwe samenwerking tussen verpleegkundige en arts

  • Voor vragen maken we altijd tijd vrij

  • Hechte, gezellige teams

Neem alvast een kijkje op de afdeling