Interim en ZZP

Tijdelijk aan de slag

Bij het AMC denken de meeste mensen automatisch aan een vast dienstverband. Maar je kunt op verschillende manieren bij ons werken. Wist je bijvoorbeeld dat je ook als ZZP’er aan de slag kunt gaan? Ook hebben we met enige regelmaat behoefte aan een interimmer.

Patiëntenzorg

Wil je flexibel werken in de zorg als verpleegkundige, doktersassistent of in een andere medische functie? Dan kan dit via een van de bureaus waar wij een samenwerkingsverband mee hebben. Wij kunnen je met deze bureaus in contact brengen. Stuur een e-mail naar tijdelijkwerkindezorg@amc.nl voor meer informatie.

Staf & (Project)Management

Met regelmaat zoeken we collega’s die ons tijdelijk op ZZP of detacheringsbasis kunnen versterken. Deze vacatures delen we veelal via onze Linkedin pagina. Wil je meer informatie neem dan contact op met tijdelijkwerkindezorg@amc.nl .


Dit betekent werken bij locatie AMC voor ons.

Voor de één is het de humor, voor de ander is het innovatie. Die gaat voor doorgroeien, en weer een ander vindt het topzorg. Werken bij Amsterdam UMC, locatie AMC betekent voor iedereen iets anders, maar grenzen verleggen, dat doen we allemaal. Dat maakt ons werk zo bijzonder.

 

Ontdek of Amsterdam UMC, locatie AMC, ook wat voor jou is!