Werken als Radiodiagnostisch Laborant

Radiodiagnostisch laboranten op onze afdeling maken niet zomaar ‘even een foto’. Als Radiodiagnostisch laborant zorg je ervoor dat diagnostiek en behandeling door middel van de nieuwste beeldvormende technieken optimaal op elkaar kunnen worden afgestemd zodat de patiënt de best mogelijk zorg krijgt. Het is onze ambitie om altijd dezelfde hoogwaardige, academische en specialistische kwaliteit te kunnen leveren. Dat vraagt er dan ook om dat je altijd op topniveau acteert.
 
Wat maakt het werken op deze afdeling bijzonder? Voor de één is het Amsterdams, voor de ander is het Energiek. Die gaat voor continue blijven leren, en weer een ander vindt het topzorg. Werken bij Amsterdam UMC, locatie AMC betekent voor iedereen iets anders, maar grenzen verleggen, dat doen we allemaal. Dat maakt ons werk zo bijzonder. We nodigen je van harte uit om eens kennis te komen maken, de koffie staat klaar!
 

Ga naar de vacatures Kom kennismaken

Onze afdeling is heel bijzonder

Joshua (30) studeerde Medische Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken (MBRT) in Eindhoven en werkt sinds 2015 als radiodiagnostisch laborant in Amsterdam UMC, locatie AMC. Zijn vrienden snappen niets van 'ziekenhuizen en röntgenstraling', dus hij houdt het er maar op dat hij gewoon een hele leuke baan heeft! In de reportage 'Mijn AMC' vertelde Joshua over zijn werk, over wat hij leuk vindt en over zijn collega's.

Lees hier het hele verhaal

Waarom jij graag wil werken op onze afdeling

  • Kwaliteitsbewuste & energieke collega's

  • Open cultuur en informele sfeer

  • Veel samenwerking met andere specialismen

  • 5 MRI's & hightech apparatuur

  • Inspirerende & professionele werkomgeving

Neem een kijkje op onze afdeling