Terug naar nieuwsoverzicht

Amsterdam Halve Marathon 2018

21 oktober 2018

We hebben met twee teams ingeschreven voor deelname aan de Amsterdam Halve Marathon. Wil je mee doen? Stuur dan een mailtje naar Marjolein Maats: m.m.maats@amc.nl. Helaas is er voor deze loop veel belangstelling en is het aantal startbewijzen beperkt. Heb je inmiddels een bevestiging ontvangen van jouw deelname? Dan kun je hier de betaling in orde maken. Je ontvangt ook het AMC hardloopshirt.

Het Olympisch Stadion zal op zondag 21 oktober 2018 weer volledig in het teken van de Amsterdam Halve Marathon staan met een parcours door het hart van het Rijksmuseum, het Vondelpark en langs de Amstel. De start is om 13.30 uur vanaf de Stadionweg nabij het Olympisch Stadion.

Vanaf de Stadionweg juicht het massaal toegestroomde publiek je naar de finish. Je loopt over het voorplein, waar de vlaggen uit alle deelnemende landen indrukwekkend staan opgesteld. Via de marathonpoort kom je het stadion binnen. Deze laatste meters over de baan zijn misschien wel de indrukwekkendste van de totaal afgelegde afstand. De tribune vol publiek juicht je toe en de finish is in zicht! Dit het jouw moment, waar maanden voorbereiding aan vooraf zijn gegaan.

Tickets via de AMC Personeelsvereniging.