Terug naar nieuwsoverzicht

Carrière event Emma Kinderziekenhuis

Een opleiding volgen in het Emma Kinderziekenhuis, iets voor jou?

20 september 2018

Het Emma Kinderziekenhuis 

Een bijzondere plek in Amsterdam UMC, locatie AMC is het Emma Kinderziekenhuis. Een ding is zeker: je blijft jezelf hier altijd ontwikkelen, verder specialiseren en uitdagen! Binnen een fijn, hecht team met collega’s die net als jij écht hart hebben voor het verpleegkunde vak en deze speciale patiëntengroep. Zorg waarbij het kind én de ouders altijd centraal staan. We vinden het belangrijk dat het leven van het zieke kind zo normaal mogelijk door kan gaan. Ook in het ziekenhuis. Daarom is er een school, een bioscoop, een tienerlounge en een familiekeuken.

Het carrière event 

Tijdens het carrière event op donderdag 20 september kun je kennismaken met het Emma Kinderziekenhuis en onze opleidingen. Je komt op afdelingen waar normaliter alleen medewerkers en patiënten mogen komen en maakt kennis met het reilen en zeilen van het Emma Kinderziekenhuis. Doordat je in kleine groepen met wat oefencasussen aan de slag gaat, ervaar je hoe het is om te werken op onze afdelingen. Zo ontdek je welk specialisme jou het meeste aanspreekt. Tijdens de rondleiding over de afdeling heb je natuurlijk ook de mogelijkheid om al je vragen aan de medewerkers te stellen. Aan het einde van het event hopen we dat je een goed beeld hebt van het Emma Kinderziekenhuis en de verschillende opleidingen en afdelingen.

De opleidingen

Heb je een afgeronde HBO-V opleiding of ben je nog bezig met de opleiding? Heb jij interesse om je verder te specialiseren als kinderverpleegkundige? We bieden drie soorten opleidingen aan:

De opleidingen starten elk jaar in maart en september, maar in het voor- en najaar begin je al met een werkervaringstraject als voorbereiding op deze opleidingen. Tijdens deze opleidingen gaat leren en werken hand-in-hand. Het theoretische deel van de opleiding wordt verzorgd door de VUmc Amstel Academie.

Kom kennismaken!

Op donderdag 20 september openen wij de deuren om kennis te maken met het jou! Wij verzorgen een rondleiding door het Emma Kinderziekenhuis en vertellen je meer over onze verschillende opleidingsmogelijkheden. Vanaf 15.00 uur ben je van harte welkom. Aanmelden kan hier. Na je aanmelding ontvang je van ons een bevestiging met de officiële uitnodiging en meer informatie.

We ontmoeten je graag, tot 20 september!