Terug naar nieuwsoverzicht

Carrière event Hartcentrum Amsterdam UMC

Werken of een opleiding volgen in het Hartcentrum, iets voor jou?

10 december 2018

Het Hartcentrum

Sinds 2008 is het Hartcentrum een feit. In ons Hartcentrum behandelen we vrijwel alle vormen van hartaandoeningen en vaatafwijkingen. Het Hartcentrum is aanspreekpunt voor alle hartproblemen, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Door de nieuwste technieken toe te passen leveren we zorg van de hoogste kwaliteit. Het Hartcentrum staat aan de internationale frontlinie van wetenschap en technologische ontwikkelingen.

Het carrière event 

Tijdens het carrière event op maandag 10 december kun je kennismaken met het Hartcentrum, de vacatures bij verschillende specialismes en onze opleidingsplaatsen. Je komt op afdelingen waar normaliter alleen medewerkers en patiënten mogen komen en maakt kennis met het reilen en zeilen van het Hartcentrum. Doordat je in kleine groepen met wat oefencasussen aan de slag gaat, ervaar je hoe het is om te werken op onze afdelingen. Zo ontdek je welk specialisme jou het meeste aanspreekt. Tijdens de rondleiding over de afdeling heb je natuurlijk ook de mogelijkheid om al je vragen aan de medewerkers te stellen. Aan het einde van het event hopen we dat je een goed beeld hebt van het Hartcentrum en de verschillende specialismes, onze vacatures en opleidingsplaatsen.

De Specialismes

Heb je een afgeronde HBO-V opleiding of ben je nog bezig met de opleiding? Heb jij interesse om je verder te specialiseren richting cardiologie? Wij hebben binnen ons Hartcentrum 5 specialismes waarmee we je graag kennis laten maken:

  • Hartcatheterisatie (waar Interventieverpleegkundigen werken)
  • Echocardiografie (waar Echocardiografisten & Hartfunctielaboranten werken)
  • De CCU & Eerste Hart Hulp (EHH)
  • De verpleegafdeling Cardiologie
  • De verpleegafdeling Cardiothoracale Chirurgie

Er zijn tevens opleidingsplaatsen beschikbaar voor de CCU (per maart 2019) én Interventieverpleegkunde (per februari 2019).

Kom kennismaken!

Op maandag 10 december openen wij de deuren om kennis te maken met het jou! Wij verzorgen een rondleiding door het Hartcentrum en vertellen je meer over onze verschillende specialismes en opleidingsmogelijkheden. Vanaf 15.00 uur ben je van harte welkom. Aanmelden kan hier. Na je aanmelding ontvang je van ons een bevestiging met de officiële uitnodiging en meer informatie.

We ontmoeten je graag, tot 10 december!