Terug naar nieuwsoverzicht

Carrière event Emma Kinderziekenhuis AMC

Opleidingsplekken in het Emma Kinderziekenhuis, iets voor jou?

15 maart 2018

Kom jij met ons kennis maken op 15 maart?

Het Emma Kinderziekenhuis AMC (EKZ) is onderdeel van de divisie Vrouw-Kind van het AMC. Er zijn vier reguliere kinderafdelingen met verschillende leeftijdscategorieën en verschillende specialismen en twee Intensive Care Units.

Heb jij een (bijna) afgeronde Hbo-V? In het voor- en najaar start, voor elk van de opleidingen, een werkervaringstraject als voorbereiding op deze opleidingen. . De opleidingen starten in maart en september. Het theoretische deel van de opleiding wordt verzorgd door VUmc Amstel Academie.

Tijdens deze opleidingen gaat leren en werken hand-in-hand. Gedurende je opleiding leer je specialistische verpleegkundige zorg te verlenen aan een wel heel speciale patiëntengroep: kinderen van 0 tot 18 jaar. In het Emma Kinderziekenhuis komen kinderen terecht die vaak meerdere aandoeningen hebben. Als Kinderverpleegkundige verzorg je je de patiënten maar neemt de begeleiding van ouders een bijna net zo’n belangrijke plaats in. We bieden drie soorten opleidingen aan:

Kom kennismaken

Op 15 maart openen wij de deuren om kennis te maken met het jou. Wij verzorgen een rondleiding door het Emma Kinderziekenhuis en vertellen je meer over onze verschillende opleidingsmogelijkheden. Vanaf 15.00 uur ben je van harte welkom. Aanmelden kan hier. Je ontvangt van ons een bevestiging met meer informatie.

We ontmoeten je graag!