Terug naar nieuwsoverzicht

Lezing: Jong volwassenen: Stress en Burn Out

6 februari 2018

Je opgebrand voelen terwijl je nog niet lang aan het werk bent. Dat klinkt niet logisch, maar voor 100.000 Nederlanders onder de 35 jaar is dat een feit volgens cijfers van het CBS. Het percentage werkenden, inclusief jongeren, dat kampt met stress gerelateerde klachten is hoog. Wat veroorzaakt stress tijdens opleiding en in de gezondheidszorg; hebben we invloed op het voorkómen van teveel klachten; wat kunnen we er samen aan doen?

Mw. Prof. dr. Judith K. Sluiter, MBA (1962) is hoogleraar Medische selectie en begeleiding van werknemers in het AMC. Zij doet onder andere onderzoek naar fysiek en mentaal werkvermogen en herstel, werkstress en stresshormonen, ook in relatie tot leeftijd. Zij geeft de lezing in het AMC over dit boeiende onderwerp.

Inschrijven kost € 1,50 per persoon. Van 17.00 tot 17.30 uur bent u van harte welkom voor de borrel met een hapje bij collegezaal 4. De lezing start om 17.30 en duurt tot 19.00 uur. Er is ruim de gelegenheid om vragen te stellen en om mee te discussiëren over dit onderwerp.

Tickets via www.amc-personeelsvereniging.nl