Werken in het Operatiecentrum

Het operatiecentrum is het kloppend hart van Amsterdam UMC, locatie AMC. Het is een groot en hightech complex waar je als operatieassistent of anesthesiemedewerker werkt met de nieuwste apparatuur. Het operatiecentrum is onlangs volledig verbouwd. Nieuwe operatietechnieken en onderzoek zijn voor ons de normaalste zaak van de wereld. Geen één dag is hetzelfde. Binnen een gemotiveerd team draag je zorg voor een gevarieerde patiëntengroep waarbij patiëntveiligheid de hoogste prioriteit heeft.
Neem alvast een kijkje op de afdeling via het Instagram account van onze ambassadeurs: ok.stories.24.7  of luister onze podcast.

Ga naar de vacatures Bel mij!
Dat is zo leuk aan een universitair medisch centrum. Je kunt onderwijs volgen en onderwijs geven. En eventueel onderzoek doen. Veel samenwerken en veel van elkaar leren. Dat maakt het een spannende en uitdagende werkomgeving.
Tim - Anesthesiemedewerker

Operatieassistent of Anesthesiemedewerker

Geen operatie kan zonder anesthesie. Met zo’n 13.000 ingrepen per jaar die we verrichten binnen het 19 kamers tellende OK-complex en nog eens 6.000 operaties binnen de vijf OK’s van het Dagcentrum willen we bij elke operatie evenveel aandacht geven aan veiligheid en kwaliteit. En dat niet alleen; ook buiten de operatiekamers zorgen Anesthesiemedewerkers voor anesthesie en sedatie, zoals bijvoorbeeld bij endoscopische behandelingen of katheterisaties. Met elkaar gaan we voor state-of-the-art, evidence-based topklinische zorg. Translationeel onderzoek draagt daaraan bij op het hoogste niveau, net als het overbrengen van onze specialistische kennis aan het talent dat bij ons in opleiding is.

Nog niet direct solliciteren, maar eerst meer informatie? Kom eens meelopen!

Waarom jij wil werken in ons Operatiecentrum

  • Volop uitdaging en verdieping in je vak.

  • Nieuwe technieken en apparatuur staan ter beschikking voor elke medewerker

  • In onze open 'Amsterdamse cultuur' voelen onze collega's zich thuis

  • We doen het hier samen, kennis wordt met elkaar gedeeld

  • Iedereen krijgt voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Neem een kijkje in ons Operatiecentrum