Over het AMC

Het AMC als werkgever

Stap in de wereld van het AMC. Een wereld waarin geen dag hetzelfde is, binnen een echte Amsterdamse werkomgeving waar je alle nationaliteiten tegenkomt, onder collega’s en patiënten. Een wereld waarin we kwalitatief hoogwaardige zorg bieden aan onze patiënten en waar we openstaan voor jouw initiatief om deze zorg zo effectief en efficiënt mogelijk te leveren.

De beste zorg

Voor onze patiënten willen we de beste zijn. Dat betekent dat onze zorg optimaal is, onze betrokkenheid groot en onze inzet maximaal. Met zo’n 8000 collega’s weten we elkaar en de patiënten toch persoonlijk te benaderen. Door de grootte van onze organisatie nemen we beslissingen op centraal niveau, maar beslissingen die de afdelingen direct aangaan, worden genomen waar ze horen: dicht bij jouw dagelijkse werk.

Nieuw initiatief

We willen de zorg die we bieden steeds verder verbeteren, met oplossingen die vooruitstrevend zijn. Daarvoor doen we uitgebreid (wetenschappelijk) onderzoek, naar medische vernieuwingen en naar vooruitstrevende manieren van werken. Onze medewerkers spelen hierin een grote rol. Dankzij ideeën van de werkvloer kunnen we ons werk echt verbeteren en zo talent laten bloeien.

Vooruitstrevend

Als we samen de beste zorg willen bieden, dan moeten we mee met de tijd. Dat betekent dat we ons moeten blijven ontwikkelen. Onderwijs is dan ook heel belangrijk binnen het AMC. We stimuleren je graag om het beste uit jezelf te halen. Daar zetten we betrokken begeleiding, goede arbeidsvoorwaarden en een fijne werkomgeving tegenover. Ga jij graag vooruit in je werk? Dan zit je bij het AMC op je plek!

Flexibel

Wil je graag op flexibele basis je talent met ons delen, dan kun je bij ons Flexbureau terecht. Ook voor vrijwilligers en stagiair(e)s hebben we vele mogelijkheden. Klop gerust eens bij ons aan. We zijn zowel in het ziekenhuis, als online te vinden.


Het AMC

Om een goed beeld van het AMC te krijgen, raden we zeker aan de video hiernaast te bekijken.