Jong AMC

Het Jong AMC Netwerk wil op leuke, leerzame en interessante wijze bijdragen aan het versterken van de jonge en jong-van-geest medewerkers en hun onderlinge band en samenwerking om zo ook Amsterdam UMC, locatie AMC, als organisatie sterker te maken.

Jong AMC

Versterk je netwerk binnen Amsterdam UMC

Jong AMC is een bedrijfsnetwerk voor werknemers van Amsterdam UMC, locatie AMC, (tot +/- 35 jaar). Wij komen bij elkaar om het interne netwerk te versterken en slaan een brug tussen verschillende afdelingen/divisies/diensten. Als jij je aansluit bij Jong AMC krijg je de kans om op een leuke en informele manier kennis te maken met collega’s uit de gehele organisatie. Ons netwerk telt inmiddels meer dan 1500 leden.

 

 

Events

Jong AMC organiseert zo’n 10 evenementen per jaar met zowel sociale als educatieve aspecten. We behandelen actualiteiten van binnen én buiten locatie AMC en onderwerpen die betrekking hebben op je persoonlijke ontwikkeling. Interactiviteit speelt een centrale rol. Door leuke en interessante activiteiten te organiseren ontmoeten we elkaar ook buiten onze eigen werkzaamheden om. Op onze agenda staan onder andere sportieve evenementen als Bootcamptrainingen, een netwerk BBQ en Jeux de Boulestournooi en verschillende workshops en lezingen. Uiteraard sluiten wij onze evenementen af met gezelligheid en een borrel.

 

Stichting Giving Back en InterCompany Association

Jong AMC werkt samen met Stichting Giving Back! Deze stichting stimuleert jongeren om hun ambities waar te maken door scholieren één-op-één aan een mentor te koppelen die hen laat kennismaken met nieuwe activiteiten, plaatsen, mensen, omgangsvormen en zienswijzen. Voor iedereen die graag maatschappelijk betrokken wil zijn, is dit de kans om je in te zetten als mentor.

Daarnaast is Jong AMC aangesloten bij InterCompany Association, een overkoepelend bedrijfsjongerennetwerk van zo’n 50 ondernemingen. Jonge AMC’ers kunnen daarmee gratis deelnemen aan wekelijks georganiseerde bijeenkomsten van onder andere Achmea, Shell en Philips.