Stage lopen bij Amsterdam UMC, locatie AMC

Er zijn bij Amsterdam UMC, locatie AMC, veel mogelijkheden om stage te lopen. Lees er hier alles over.

Bij Amsterdam UMC, locatie AMC, zijn er veel mogelijkheden om stage te lopen in de klinische en poliklinische patiëntenzorg. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden voor uiteenlopende stages in de indirecte patiëntenzorg. De diverse stages zijn oriënterend van aard of bedoeld om werkervaring op te doen. Daarnaast is er de mogelijkheid om een afstudeeronderzoek uit te voeren gedurende een stageperiode.

Zorgstages

De beschikbare stageplaatsen voor MBO & HBO Verpleegkunde zijn ieder jaar volledig gereserveerd voor de Hogeschool van Amsterdam en het ROC van Amsterdam. Het is niet mogelijk voor verpleegkunde studenten van andere opleidingsinstituten om zich aan te melden voor een stage op locatie AMC. Voor de HBO variant hebben we zelf het Amsterdam UMC programma waar je het 3e en 4e jaar bij ons praktijk ervaring op komt doen.

Studenten van de opleiding MBO Doktersassistent (DA), BOL variant, kunnen op verschillende poliklinieken stage lopen: van Dermatologie tot Kinderen tot Verloskunde en Gynaecologie. Wij plaatsen, in nauw overleg met het opleidingsinstituut en begeleiders, studenten van het ROC-Amsterdam.

Amsterdam UMC, locatie AMC, heeft gekozen om voornamelijk samen te werken met ROC-Amsterdam als voorkeursinstelling en geen stages te faciliteren aan studenten van andere opleidingsinstellingen. Wanneer je 2e of 3e jaars student Doktersassistent bent en een opleiding volgt aan het genoemde opleidingsinstituut, dan nodigen we je van harte uit te solliciteren.

Je kunt je sollicitatiebrief en CV mailen naar Nadia Hoek, via n.e.m.hoek@amsterdamumc.nl . Aanvullende informatie nodig?  Neem dan contact op met Nadia Hoek via n.e.m.hoek@amsterdamumc.nl  of 020- 566 88 18.

Maatschappelijke en beroepsoriënterende stages

Voor maatschappelijke of beroep oriënterende stages werken we samen met Open Schoolgemeenschap Bijlmer en Ir. Lely Lyceum. Meer informatie kan je aanvragen via Mevrouw I. Reints: i.reints@amsterdamumc.nl of klik hier.

Overige stages

Binnen onze inspirerende werkomgeving zijn tal van mogelijkheden voor stagiairs. Ben jij op zoek naar echte werkervaring? Amsterdam UMC, locatie AMC, biedt je graag deze kans. Kijk in ons vacatureoverzicht voor de beschikbare stageplaatsen (niet-zorg).