Traineeships bij Amsterdam UMC

Zo uit de collegebanken de werkende wereld in. En niet zomaar een wereld, maar de wereld van dynamiek en hectiek van Amsterdam UMC.

Wij bieden veelbelovende WO-afgestudeerden de kans om hun talent volop te benutten binnen een traineeship in ons ziekenhuis. Amsterdam UMC biedt volop mogelijkheden om een mooi, uitdagend en betaald opleidingstraject te volgen. Het Management Traineeship start jaarlijks in februari en het Traineeship Business Controller heeft meerdere instroommomenten.

Management Traineeship

Niet iedereen kan zomaar trainee worden bij Amsterdam UMC. We hebben alleen plek voor de meest gemotiveerde en ondernemende talenten, die weten wat ze willen. Dus overweeg je een sollicitatie naar ons traineeship? Overtuig ons dan in je sollicitatiebrief van jouw meerwaarde voor Amsterdam UMC. Lees hier meer over ons Management Traineeship.

Traineeship Business Controller

Voor de Universiteit van Amsterdam, de Hogeschool van Amsterdam en Amsterdam UMC, locatie AMC, verzorgt StudiJob Uitzendbureau de werving en selectie voor het Traineeship Business Controller. Lees hier meer over ons Traineeship Business Controller.

Maak kennis met onze Trainees

Wil je weten wat onze Trainees te vertellen hebben over Amsterdam UMC, het traineeship of over hun opdrachten? Maak dan kennis met ze en lees hier hun verhaal.

Frida van den Maagdenberg
Raad van Bestuur

‘Als Amsterdam UMC leiden we niet alleen  de artsen en verpleegkundigen van de toekomst op. Wij vinden het onze plicht om ook voor de bedrijfsvoering in de zorg de financiële, logistieke, innovatie- en proces- adviseurs en managers van de toekomst op te leiden. Onze traineeprogramma’s zijn daar een prachtig voorbeeld van. Opleiden verrijkt niet alleen degene die opgeleid wordt, maar zeker ook de degenen die opleiden!’