Studenten en Bijbanen

Een groot ziekenhuis brengt veel hectiek en dynamiek met zich mee. Dat zorgt ervoor dat we regelmatig extra mensen kunnen gebruiken om de pieken in het werkaanbod op te vangen. Kom met ons in contact en ontdek jouw mogelijkheden.

Medische studenten

Wil jij tijdens je studie alvast kennismaken met Amsterdam UMC, locatie AMC, én relevante werkervaring opdoen? Meld je dan aan voor onze pool met Medische Studenten. Je krijgt dan de mogelijkheid om te werken op verschillende afdelingen binnen de primaire dienstverlening van het AMC. Je kunt bij ons aan de slag als je een studie volgt met een medische grondslag, vanzelfsprekend bij geneeskunde, maar ook verpleegkunde (hbo-v), farmacie, psychologie, technische geneeskunde, klinische technologie, bewegingswetenschappen of biomedische wetenschappen. Werken bij locatie AMC kan zowel parttime (als bijbaan), maar ook fulltime, bijvoorbeeld als je aan het wachten bent tot je co-schappen starten of als je een tussenjaar hebt.

Flexbureau AMC

Bekijk de vacatures van het Flexbureau AMC via de facebookpagina en of meld je aan voor de wekelijkse vacaturemail. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met de collega’s van het Flexbureau AMC via:

T. 020-566 7722
E. werkwinkelflex@amc.nl

Bijbanen

Als student zijn er verschillende mogelijkheden om binnen locatie AMC aan het werk te gaan. Voor een klein aantal uur per week is het al mogelijk om de Interventie Verpleegkundige van het Hartcentrum te ondersteunen met administratief werk. Je kunt ook ingezet worden als zorgassistent, doktersassistent of baliemedewerker op een van onze poli’s. Of bij projecten waarbij kennis van de medische student een vereiste is voor het uitvoeren van ondersteunend werk. Kortom, wij bieden volop mogelijkheden.

Klik op de afbeelding om je aan te melden en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.


Dit betekent werken bij locatie AMC voor ons.

Voor de één is het de humor, voor de ander is het innovatie. Die gaat voor doorgroeien, en weer een ander vindt het topzorg. Werken bij Amsterdam UMC, locatie AMC betekent voor iedereen iets anders, maar grenzen verleggen, dat doen we allemaal. Dat maakt ons werk zo bijzonder.

 

Ontdek of Amsterdam UMC, locatie AMC, ook wat voor jou is!