Veelgestelde vragen

Heb je na het lezen van de informatie op onze website nog steeds vragen? Kijk dan of je antwoord hier tussen staat.

Vacatures

Ik wil graag meer informatie over een vacature. Waar kan ik terecht?

Onderaan elke vacature vind je de contactgegevens van de collega die betrokken is bij de vacature. Zoek dus in de vacature deze gegevens op en bel of e-mail deze collega rechtstreeks.

Kan ik ook een open sollicitatie versturen?

Momenteel kun je geen open sollicitatie versturen via onze website.
Wel kun je je CV & motivatie e-mailen aan: recruitment@amc.nl Ook kun je een Jobalert aanmaken.

Hoe blijf ik op de hoogte van nieuwe vacatures?

Maak een Jobalert aan. Zo blijf je op de hoogte van nieuwe vacatures binnen jouw vakgebied.

Kan ik ook flexwerken in het AMC?

Ja dat kan. Verschillende afdelingen hebben hun flex-vacatures online staan. Kijk hier voor meer informatie over flexwerken in het AMC.

Werkt het AMC ook met ZZP’ers?

Je kunt ook als zzp’er of interimmer werken bij het AMC. Al onze tijdelijke opdrachten staan op www.tijdelijkwerkindezorg.nl

 

Solliciteren & het sollicitatieproces

Hoelang moet ik op een reactie wachten na mijn sollicitatie?

Indien je sollicitatie goed is aangekomen, ontvang je automatisch een ontvangstbevestiging per e-mail. We doen ons best je daarna zo snel mogelijk van een reactie te voorzien. Je ontvangt uiterlijk 2 weken na de sluitingsdatum van de vacature een inhoudelijke reactie. De NVP sollicitatiecode is ons uitgangspunt, dan weet je dus wat je kunt verwachten.

Wat doet het AMC met mijn gegevens?

Je hebt je gegevens opgestuurd naar het AMC ten behoeve van een sollicitatie. Die gegevens bewaren we het gehele sollicitatieproces. Deze gegevens zijn enkel toegankelijk voor de vacaturehouder(s) en de direct betrokkenen. Na je sollicitatie bewaren wij je gegevens maximaal 1 jaar, in een beveiligde database. Mocht je na afloop van de sollicitatieprocedure echter willen dat wij je gegevens verwijderen? Neem dan contact op met onze werkwinkel.

Is mijn buitenlandse diploma geldig?

Of het door jou behaalde diploma geldig is, kun je nakijken op de website van het BIG-register. Blijkt je diploma niet geldig, dan kun je op diezelfde site een verklaring van vakbekwaamheid aanvragen. Met deze verklaring kan jouw diploma alsnog erkend worden.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure er uit?

Nadat wij jouw sollicitatie hebben ontvangen, gaan we daarmee aan de slag. Je hoort uiterlijk binnen 2 weken na de sluitingsdatum van de vacature of je uitgenodigd wordt voor een kennismakingsgesprek. Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met de vacaturehouder. Je vindt zijn of haar contactgegevens naast én onderaan de vacature.

 

Opleiding & Ontwikkeling

Kan ik me binnen het AMC verder ontwikkelen?

Elke AMC-medewerker krijgt een persoonlijk budget dat je naar keuze kunt besteden. Je kunt kiezen voor een cursus die niet binnen het reguliere scholingsbudget valt, een conferentie of congres of iets anders van jouw interesse. Kijk voor meer informatie over het persoonlijk budget bij onze arbeidsvoorwaarden.

Welke opleidingen kan ik volgen bij het AMC?

Het AMC biedt diverse opleidingen aan in samenwerking met verschillende scholen. Kijk hier voor het actuele aanbod.

 

Stages & Traineeships

Waar vind ik meer informatie over zorgstages?

Kijk hier voor meer informatie over zorgstages.

Waar vind ik meer informatie over andere stages?

Kijk hier voor meer informatie over anders stages.

 

Primair en Voortgezet Onderwijs & Beroepsonderwijs

Kunnen wij een rondleiding krijgen?

Wil je met een klas of het hele studiejaar langskomen om kennis te maken met ons ziekenhuis of een specifieke afdeling? Dat is mogelijk. We organiseren regelmatig rondleidingen voor scholieren en studenten. Afhankelijk van jullie vraag, de groepsgrootte en de klas / het studiejaar van de studenten, bepalen we samen met de school de inhoud van de rondleidingen.

We krijgen veel aanvragen van ROC’s en hogescholen, daardoor kunnen we niet altijd tegemoet komen aan alle aanvragen die we binnen krijgen. Neem gerust contact met ons op. Meer informatie vindt je hier.