Werken als Verpleegkundige

Werken bij Amsterdam UMC is ontzettend veelzijdig. Onderzoek, onderwijs en zorg onder één dak, dat levert een bijzondere werkomgeving op. Een waar complexe diagnostiek aan de orde van de dag is. Waar je initiatiefrijk moet zijn, grenzen moet durven verleggen. Maar waar we ook met beide benen op de grond blijven staan. Het is een plek waar iedereen welkom is en niets te gek.
 
Lieve mensen met een passie voor topzorg. En mensen met humor die niet terugdeinzen voor de meest ingewikkelde diagnostiek. Maar ook mensen die bruisen van energie en heel leergierig zijn. Herken jij je hierin? We zoeken energieke, vakkundige collega’s die ons komen verrijken. Wij zijn gek op ‘ons Amsterdam UMC’. Nu jij nog. Ontdek wat Amsterdam UMC voor jou kan beteken. Bekijk alle verpleegkundige vacature via de button hieronder.

Verpleegkundige vacatures Aanmelden COVID
Ik heb mijn opleiding op locatie AMC gedaan en ben eigenlijk nooit meer weggegaan. Ik vind elke dag uitdagend en ben hier nog lang niet uitgekeken
Daphne - Verpleegkundige

Verpleegkundigen! Talent in Amsterdam UMC

‘Wat mooi dat we een Amsterdam UMC-magazine voor, door en met verpleegkundigen uitbrengen in ‘The Year of the Nurse and the Midwife 2020’. De Wereldgezondheidsorganisatie heeft dat thema bepaald, onder andere ter ere van de tweehonderdste geboortedag van Florence Nightingale, op 12 mei 2020. Een extra goede reden dus om stil te staan bij het belang van het verpleegkundig beroep en de ontwikkeling van het vakgebied. En bij de essentie van het werk van verpleegkundigen in ons Amsterdam UMC’ vertelt Karen Kruithof namens Raad van Bestuur van Amsterdam UMC in haar voorwoord.

Laat je inspireren door de verhalen en leer onze collega’s kennen. Veel leesplezier!

Laat je inspireren

Dit betekent Werken bij locatie AMC voor ons